Tak jak zapowiadałam, przepis wyjątkowy bo i okazja niecodzienna.

Polska została Mistrzem Świata!
Jestem dumna. Ba! Wszyscy są dumni!
Bardziej na zwycięstwo zasłużyć się nie da, chłopcy grali rewelacyjnie! Miałam ogromną przyjemność kibicować naszej drużynie osobiście i muszę przyznać… to było coś niesamowitego. Atmosfera, która panowała na trybunach jest nie do opisania. Gardła zostały zdarte, a dłonie piekły od klaskania. Kibicowaliśmy dając z siebie wszystko, aby dodać skrzydeł reprezentacji. Jak widać zadziałało! 🙂
Na szczęście energii nie zabrakło nam przez cały wieczór, ponieważ na trasie Warszawa-Katowice catering moim przyjaciołom zapewniło Kochaj Zażarcie ;)) Kto twierdzi, że kanapki są nudne, zdecydowanie jest w błędzie. Hmmm… Chyba okoliczności nakazują by nazwać je Mistrzowskimi Kanapkami.
p.s. mam nadzieję, że dietetyk kadry równie dobrze karmi naszych siatkarzy 🙂

Kanapka z figą:
– bułka żytnia na zakwasie z ziarnami
– świeże figi
– kozi ser
– szynka Prosciutto
– rukola
– świeżo mielony pieprz
– oliwa z oliwek (zamiast masła)

Jutro drugi przepis na Mistrzowskie Kanapki z marynowanym tofu. 59-mistrzowskie-kanapki-5

2014-09-20-18-28-36

2014-09-23-00-56-56

Udostępnij: